top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiHoratiu Grindean

Despre Genie

Platformele de ridicat Genie sunt ușor de utilizat și rentabile, făcându-le prima alegere pentru o gamă largă de aplicații. Nacelele Genie sunt foarte ușor de manevrat și pot ajunge la inaltimea de lucru în câteva minute, oferind nacela ideala pentru orice aplicație de acces. Dimensiunile lor ușoare și compacte fac ca platformele de ridicare Genie să fie convenabile pentru a fi utilizate în școli, hangare, depozite și multe altele. Platformele de lucru Genie oferă, de asemenea, soluții pentru lucrările de interior pe șantierele mari de construcții, precum și soluții pentru lucrările de exterior. #inchirierinacele

Istoria Genie- TEREX Brand


Genie Industries a fost înființată în 1966 când Bud Bushnell a cumpărat drepturile de fabricatie pentru o nacela care funcționa cu aer comprimat. Clienții păreau impresionați de "magia în sticlă", care a fost folosita pentru a ridica și a coborî troliul - și asa s-a născut numele "Genie".


Până la începutul anilor 2000, datorită încetinirii creșterii economice, compania a decis să caute un partener care deținea aceleași valori. Terex Corporation, cu o istorie a achiziționării de echipamente de producție la nivel mondial, s-a dovedit a fi o potrivire bună pentru afacere. În 2002, Genie Industries a fost vândută și a devenit segmentul Terex pentru #nacele Terex (AWP). Datorită rezistenței și reputației sale pe piață, toate platformele de ridicat Terex continuă să fie vândute la nivel mondial sub marca Genie.


''De la început, Genie a lucrat pentru a dezvolta produse care să rezolve provocările clienților la locul de muncă - și acest proces nu se termină niciodată ", spune Matt Fearon, președintele Genie, Terex AWP." Echipa Genie de manageri produse și ingineri utilizează contribuția clienților pentru a proiecta noi produse, oferind cea mai recentă tehnologie pentru a răspunde nevoilor. Noi fabricăm produsele noastre la standarde stricte, care contribuie la creșterea calității, la reducerea costurilor și la asigurarea unei rentabilități mari a capitalului investit''


Astăzi, echipamentele Genie sunt utilizate într-o varietate de industrii și aplicații la nivel mondial- divertisment, guvernamentale, militare, industriale, depozite și comerț.


Ca producător mondial de echipamente de ridicat #nacele , Genie este dedicat reducerii deșeurilor, îmbunătățirii calității, sfatuirea clienților și acordării unui sprijin deosebit după vânzare. Aceste strategii au făcut Genie un brand de încredere de zeci de ani și Genie mereu o sa fie recunoscut la nivel mondial ca cel mai mare producator de nacele.


De la garajul lui Bud Bushnell la cei 4.500 de angajati care deservesc clienții din întreaga lume, Genie este povestea muncii în echipă. Clienții #Genie au avut încredere în acest brand și au ajutat la constructia și definirea industriei de inchirieri nacele, precum și să implementeze modalități pentru ca oamenii să muncească la înălțime în condiții de maxima siguranță. Prin munca în echipă Genie va continua să găseasca noi soluții și oportunități de a implementa sisteme noi.


O Istorie de invidiat


De mai mult de 50 de ani, Genie a mers mai departe în eforturile sale de dezvoltare a produselor, concentrându-se asupra faptului că firmele trebuie să aibă succes în industria și aplicațiile lor. Inovațiile Genie schimbă piața și stabilesc standardul industrial pentru calitate, fiabilitate și siguranță in industria de nacele.


Anul: 1966


Bud Bushnell era un antreprenor experimentând în garajul lui cu sisteme pneumatice. În iunie 1966, a început să lucreze cu o companie care a făcut un dispozitiv de ridicare alimentat cu aer comprimat. Până în septembrie, compania a intrat in faliment dar Bud credea in acest produs. A cumpărat inventia și-a început propria companie, Genie Industries.


Anul: 1966


Genie Hoist

Primul lift ușor portabil, manual

Material: Aluminiu

Fabricat în: Seattle, WashingtonGenie first lift
Genie first lift

Anii: 1960-1970


Clienții au fost dintotdeauna principala prioritate.


Structura corporatistă a lui Genie a luat forma unei piramide cu susul în jos, cu clienți la vârf, membrii echipei în mijloc, și liderii firmei în partea de jos susținând lumea de sus.

Încă de la început, echipa Genie a subliniat serviciul pentru clienți. La expozițiile comerciale și vizitele de vânzări au ascultat ceea ce au dorit clienții și au încorporat aceste idei în designul produselor.


Anul: 1968


Cautand clienții care au nevoie de o nacela, Bud a ajuns la contractorii din California. Până la sfârșitul anului 1968 a avut 1500 de comenzi Genie ® Hoists.


Anii: 1970


O nouă industrie a fost dezvoltată ca răspuns la numarul mare de cereri de la firmele de construcții din sudul Californiei: Au aparut firmele de #inchirieri nacele si au început un domeniu nou pe piata constructiilor. Aceste companii de închirieri au crescut cu Genie si au mentinut o colaborare foarte buna pana in zilele noastre.


Anul: 1974


Super lift


Nacela Super Lift lansata in 1974 devine instrumentul de inchirieri nacele in America, portabila si conceputa dintr-un material dur din aluminiu.


Nacela Teletower


'' Pune 3 nacele Hoist pe verticala si o platforma ''


La o expozitie de vanzari, un cumparator a venit cu o idee extraordinara '' Pune 3 nacele Hoist pe verticala si o platforma '' - asa a aparut prima nacela forfeca din lume.


Anul: 1992


S-60


In anul 1992 apare prima nacela telescopica Genie


Anii: 1990


Cultura familiei Genie


De la început, ''membrii echipei'' a fost termenul potrivit pentru toți cei care au lucrat la Genie. Membrii echipei erau adesea ca o familie. Membrii echipei Genie pledează pentru ca prietenii și familia să poată ocupa pozițiile deschise. Ei erau pasionați de munca lor si oamenii doreau să facă parte din aceasta cultură unică, iar Genie ii angajase.


''Dacă construiesti o foarfecă, o să cumpărăm de la tine!''


Firmele de închirieri nacele au fost cei mai mari clienți ai companiei Genie. Le plăcea reacția, respectul și suportul pentru produsele de la Genie si au apreciat oportunitatea de a face sugestii.

Când proprietarii firmelor de inchirieri nacele au spus că vor să cumpere tot parcul de echipamente de la Genie, au început să fabrice nacele foarfeca pentru a completa linia de produse.

Genie îmbunătățește, de asemenea, linia de bază a produselor cu feedback de la clienți si ca rezultat: Z-45 a devenit cea mai populara nacela din lume.


Anul: 2018


Genie ramane un lider global cu o istorie unica.

bottom of page