top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiHoratiu Grindean

JLG Fabricat în America din 1969

Actualizată în: 15 oct. 2018


JLG a început calatoria în producția americană în 1969, când fondatorul ei, John L. Grove, a inclus compania în micul oraș McConnellsburg, PA. Rămânând la radăcini, sediul central al companiei JLG cu o amprentă mult mai mare și operațiuni de susținere în întreaga țară.

De la început, JLG a fost despre oameni - poporul american.

JLG se axeaza pe construirea de echipamente care să mențină siguranța persoanelor la înălțime și pe echipamentele care construiesc și întrețin infrastructura: drumurile, podurile, casele și clădirile în care trăim și lucrăm.

JLG este un susținător mândru al Campaniei Americane (AEM). Câștigător al multor premii, JLG mențin producția americană puternică.


Inchirieri nacele JLG
Nacele de inchiriat JLG


De ce sa inchiriezi nacele JLG?


Știm că antreprenorii au multe opțiuni de inchirieri nacele atunci când se referă la marcă (brand) pentru punerea în funcțiune a santierelor. JLG oferă calitate americană la cel mai mic preț și servicii care să mulțumească orice client


Despre JLG


JLG Industries, Inc. a câștigat încrederea clienților prin inovație încă din 1969. Clienții sunt cea mai mare prioritate JLG și rămâne ferm în angajamentul JLG de a înțelege provocările lor.

În calitate de designer și producător echipamente de ridicat la nivel mondial, produsele și personalul JLG pot fi găsite în întreaga lume pentru a sprijini clienții. JLG livreaza nacele puternice si versatile de care aveti nevoie, impreuna cu un training si service de neegalat, deoarece JLG vrea sa fie pentru a fi mai mult decat o companie de productie. JLG este un partener în succesul clienților, răspunzând la nivel mondial pentru a permite performanța, pentru a crește productivitatea, pentru a asigura disponibilitatea și pentru a susține progresul.

JLG este o societate Oshkosh Corporation [NYSE: OSK].


Misiunea companiei


Prin conducere, munca in echipa si dedicare, JLG ofera excelenta in calitate la nivel mondial: service si piese de schimb la cea mai buna calitate


Misiunea JLG
Inchirieri nacele JG

Sustenabilitate la JLG


JLG a fost mult timp inovator pe piața nacelelor, în producerea de echipamente de ridicare ținând cont de mediul înconjurător. Sustenabilitatea ghidează responsabilitatea JLG față de mediul înconjurător și față de clienții care solicită soluții ecologice.

La societatea mamă Oshkosh, sustenabilitatea conduce producția responsabilă, gestionarea atentă a resurselor și produsele și serviciile ecologice. În calitate de companie Oshkosh, JLG continuă să producă produse inovatoare care să satisfacă nevoile clienților pentru soluții eficiente din punct de vedere energetic și pentru a reduce impactul asupra mediului.


Istoria JLG


JLG a ajuns la întâmpinarea celor mai înalte provocări de la început, când fondatorul, John L. Grove, a hotărât să rezolve o provocare grea în industria construcțiilor.

După ce a lăsat compania Grove - productie macarale, a aflat de o necesitate stringentă pentru o mașină care ar putea ridica în siguranță și rapid lucrătorii în aer, pentru a executa funcții de construcție și întreținere.

El si-a concentrat energia asupra acestei provocări începând cu anul 1969, cu o echipă de doar 20 de muncitori și un mic service de fabricare din McConnellsburg, Pennsylvania. Prima platformă de lucru JLG a fost vândută în 1970 si a fost inceputul companiei JLG.

Când Grove a murit în 2003, el a lăsat în urmă o moștenire - o companie care continuă să se extindă pe alte piețe globale, dezvoltând produse inovatoare și reușind să ajute clienții să fie mai productivi și să lucreze mai sigur.


Compania JLG PARENT OSHKOSH CORPORATION NUMITA "2018 WORLD'S MOST ETHICAL COMPANY"


McKinnellsburg, PA - 5 martie 2018 - Oshkosh Corporation [NYSE: OSK], un producător important de nacele de specialitate si echipamente industriale JLG Industries, Inc. Acesta este pentru al treilea an consecutiv cand societatea-mamă JLG Oshkosh Corporation a fost cotată ca fiind cea mai etică companie din lume, aratand cultura etică puternică a companiei.

"A face ceea ce este correct ne descrie cel mai bine; este calea Oshkosh și sunt mândru de cei peste 15.000 de membri ai echipei noastre din întreaga lume pentru a ne ajuta să câștigăm acest premiu prestigios. Luăm în serios cultura noastră etică și ne concentrăm asupra valorilor noastre fundamentale de cetățeni- onestitate, responsabilitate, integritate și respect în tot ceea ce facem ", a declarat Wilson R. Jones, președinte și CEO al Oshkosh Corporation. "O companie de care beneficiază toată lumea - membrii echipei noastre, clienții noștri, furnizorii noștri, investitorii noștri și comunitățile noastre".

Președintele JLG, Frank Nerenhausen, reflectă declarația lui Jones, "Valorile noastre merg de la compania mamă până la nivelul segmentului. JLG este o companie deosebit de mândră că face parte din această organizație și comportamentul etic pe care-l întruchipează"

"Corporațiile globale pot fi una dintre cele mai puternice forțe ale societății pentru îmbunătățirea condiției umane. În acest an am văzut companiile din ce în ce mai mult. Cele mai etice companii din lume au continuat să dea dovadă de leadership exemplar ", a explicat CEO-ul Ethisphere, Timothy Erblich. "Felicit pe toți cei din familia Oshkosh Corporation pentru că sunt recunoscuți ca fiind una dintre cele mai etice companii din lume".

Evaluarea celor mai etice companii din lume se bazează pe cadrul Ethics Quotient® (EQ) al Institutului Ethisphere , care oferă o modalitate cantitativă de evaluare a performanței unei companii într-o manieră obiectivă, consecventă și standardizată.

Scorurile sunt generate în cinci categorii cheie: programul de etică și de conformitate (35 la sută); cetatenia corporativă și responsabilitatea (20%); cultura eticii (20%); guvernare (15%); și conducere, inovare și reputație (10%) și oferite tuturor companiilor care participă la proces. Lista completă a celor mai etice companii din lume din 2018 poate fi găsită.


Comenzi nacela JLG
Nacele JLG


JLG UPGRADE SERIA LRT SCISSOR


JLG Industries, Inc., o companie Oshkosh Corporation [NYSE: OSK] și un producător de frunte la nivel mondial de nacele, și-a actualizat seria LRT de foarfeci pentru teren accidentat . Aceste actualizări ale modelului sunt rezultatul feedback-ului de la clienți, menit să îmbunătățească operabilitatea, funcționalitatea și eficiența acestor mașini de top din industrie.

"Majoritatea firmelor cauta nacele de inchiriat foarfeca pentru teren accidentat de mare capacitate, capabile să transporte mai mulți angajați, echipamente și unelte pe platforma din jurul locului de muncă", a declarat Rafael Nuñez, senior manager de produs JLG Industries. "Cele mai recente actualizări ale seriei noastre LRT oferă o mai bună funcționare și o durabilitate sporită pentru a ajuta clienții să lucreze mai rapid, mai sigur și la un cost mai mic".


Seria modernizată oferă o operație joystick control rafinata pentru platformă, pentru o repoziționare mai fină și mai precisă a platformei de ridicat. În plus, actualizările sistemului de control oferă sistemului feedback pentru a îmbunătăți proporționalitatea controlului de acționare. Funcțiile de direcție stânga și dreapta acum primesc intrări digitale reînnoite pentru a asigura un nivel mai ridicat de funcționalitate și un răspuns îmbunătățit pentru operator.

Interfața cavității de nivelare este îmbunătățită prin integrarea unei funcții dedicate de nivelare în cadrul comutatorului de ridicare / acționare curent.

Modelul actualizat 530LRT va utiliza supapele de ridicare oferind o ascensiune și o coborâre proporțională, controlată, netedă. Actualizările includ, de asemenea, o operare mai ușoară de ridicare.

În plus față de capacitatea lor de a susține încărcături mai mari, Nacelele tip foarfecă LRT oferă o excelentă manevrabilitate în timp ce traversează un teren accidentat. Aceste tipuri de foarfeci oferă de obicei de 2-3 ori capacitatea și de 3-5 ori spațiul platformei platformelor de ridicare.


JLG 600 AJ
Nacela Articulata JLG

Îmbunătățirea funcționalității


Platformele foarfeca din seria LRT au fost proiectate sa fie mult mai rezistente.Barele de oțel protejează componentele oferind în același timp acces complet pentru inspecții și service. Gama completă este propulsată de motoare diesel de ultimă generație Tier 4.

Toate calibrările mașinilor pot fi realizate acum din poziția de depozitare cu un singur clic al analizorului, iar calibrarea rafinată a senzorului de elevație nu mai necesită recalibrarea după o actualizare de software. Toate actualizările de software vor îmbunătăți experiența clienților cu versiunea viitoare A92.20. În plus, toate modelele LRT sunt calibrate acum cu aceeași procedură, care a fost simplificată pentru a îmbunătăți utilitatea. Această nouă funcționalitate va ajuta clienții să optimizeze timpul de funcționare al echipamentului de ridicat.


Design îmbunătățit


Modelul 530LRT are acum același design ca și modelele 330LRT și 430LRT, iar întreaga serie este echipată cu tobe de eșapament noi, ceea ce duce la scăderea nivelului de zgomot cu 5%. Senzorul de înclinare este relocat și redirecționat, deci este mai puțin predispus la deteriorare pe măsură ce se mișcă brațele nacelei tip foarfeca.




bottom of page