top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiHoratiu Grindean

Nacele Haulotte

Haulotte: o gamă de echipamente de acces care acoperă toate nevoile


De la înființarea sa în 1881, Haulotte a fost un lider mondial în producția de echipamente de ridicare a oamenilor și a materialelor. Pe baza cunoștințelor despre construcții și o multitudine de aplicații de ridicare (interior sau exterior), Haulotte a proiectat șapte game variate dar cele mai cunoscute sunt urmatoarele: nacele telescopice (8 până la 18m) și, nacele articulate diesel și electrice pentru teren accidentat (12 - 41 m), nacele telescopice diesel sau electrice (12 - 43 m)


Gama de Produse


Gama Haulotte se extinde de la stâlpi electrici verticali de 6 m, incluzând motoare diesel de până la 18 m, precum : nacele cu braț articulat și nacele cu braț telescopic de până la 43 m, cu o gamă de peste 50 modele de manipulare / ridicare.


Soluții personalizate


Doriți să vă dezvoltați flota și să căutați o platformă de ridicare care să corespundă cerințelor specifice ale clienților dvs.? Indiferent dacă este vorba de nacele telescopice, nacele foarfeca sau nacele articulate, Haulotte vă poate oferi nacela care se potrivește exact nevoilor dumneavoastră.


Instruire


În momentul livrării platformei de ridicare, SC Nacelle Creative Serv SRL  vă poate oferi asistență permanentă și ajutor pentru mașina dumneavoastră. Cu instrucțiunile de folosire detaliate, instruire de pornire, antrenamentul pentru tehnicieni, atelier de întreținere și instrumente noi interesante online, www.nacelle-creative.com este mereu aici pentru a vă asigura că vă folosiți mașina la potențialul maxim.


Service Nacele


Dacă aveți nevoie de asistență pentru o nacela , SC Nacelle Creative Serv SRL  vă poate oferi toate serviciile de care aveți nevoie. Aceste servicii includ, dar nu se limitează la, piesele de schimb si interventia imediata a unui tehnician de service, care va fi pregătit să efectueze reparațiile la fața locului.


Siguranta


Haulotte consideră siguranța ca o primă prioritate, de aceea, toate platformele de lucru Haulotte sunt proiectate pentru a fi usor de folosit, calibrate pentru manevrarea robusta si proiectate pentru o functionare fiabila ... astfel incat dumneavoastra si clientii puteți să vă simțiți în siguranță cu Haulotte.


Haulotte la nivel global


Haulotte este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipamente de ridicare a oamenilor si a materialelor. Haulotte proiecteaza si comercializeaza o gama completa de nacele de lucru destinate in principal companiilor de inchirieri echipamente si a sectorului de productie.

Haulotte este mai mult decât un furnizor de echipamente. Este un furnizor de soluții globale a căror concentrare principală este de a satisface eficient nevoile de zi cu zi și cerințele de operare specifice ale clienților și utilizatorilor.

Ca specialist în platforme ridicat (nacele) de lucru, Haulotte produce și oferă spre vânzare o gamă largă de echipamente:



Gama de nacele si echipamente de ridicare Haulotte este ideală pentru a răspunde nevoilor numeroaselor sectoare, cum ar fi:


> Logistică, distribuție, producție

> Lucrări de construcție sau de finisare a unei structuri principale

> Lucrări de întreținere și renovare

> Evenimente sportive și alte evenimente

> Activități de amenajare


Sisteme de siguranta pentru nacele Haulotte


Sistemul de activare al barierelor asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru operatorii de nacele.
Sistemul de iluminare activă este pur și simplu esențial pentru a asigura siguranța șoferului în timpul încărcării și descărcării.
Haulotte Stop Emission System îmbunătățește confortul pentru utilizatori, limitează poluarea și zgomotul. Sistemul oprește automat motorul după 90 de secunde de inactivitate

Haulotte Activ'Screen este un instrument de diagnosticare la bord care ajută tehnicienii să gestioneze întreținerea zilnică a unei mașini, să ajusteze parametrii și să efectueze diagnosticarea.

Piese de schimb


Piesele originale Haulotte asigură o compatibilitate perfectă în timp ce optimizează durabilitatea mașinilor. Toate piesele sunt testate și certificate pentru garanția unei calități superioare și, astfel, pentru a maximiza siguranța utilizatorilor, optimizând durata de viață a echipamentului și valoarea reziduală.


S.C Nacelle Creative Serv S.R.L. oferă clienților asistență locală și facilitează căutările parțiale fie direct prin intermediul tehnicienilor specializați, fie pe cont propriu prin utilizarea instrumentului on-line inovator.

Nacelle Creative este unul din cei mai buni furnizori pentru piesele de schimb Haulotte ,pentru a se asigura că mașina dumneavoastră beneficiază de o durată lungă de viață operațională.


Misiunea www.nacelle-creative.com pentru piese de schimb originale Haulotte poate fi rezumată după cum urmează:


 Găsiți piesele de schimb cu ușurință

 Piesele sunt disponibile fără întârziere

 Piesele de schimb sunt trimise la destinație potrivită

 Garantează calitatea la prețul potrivit


bottom of page